Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 19,90€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Κωνσταντινούπολη

Συγγραφέας: Τουβερέ Μπατίστ
Κωδικός προϊόντος:
005932
Κανονική Τιμή 17,49 € Ειδική Τιμή 15,74 € (-10%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 19,90€
Τον 7ο αιώνα, στη Μέση περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δύο φίλοι, ο Νικήτας και ο Ηράκλειος, θα κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν τον αυτοκράτορα Φωκά και να του πάρουν την εξουσία. Αλλά το να κερδίσουν τις μάχες δεν είναι αρκετό για να ανέβουν στον θρόνο· θα πρέπει να κατακτήσουν επίσης την καρδιά μιας νεαρής κοπέλας. Έτσι οι καρδιακοί φίλοι θα γίνουν θανάσιμοι εχθροί, οι πολιτικές ίντριγκες θα αναμειχθούν με ερωτικές περιπέτειες και η εκδίκηση θα γίνει ένας φαύλος κύκλος.
Είπαν για το βιβλίο

  Ο Μπατίστ Τουβερέ, πέραν από συγγραφέας, είναι καί δημοσιογράφος και αυτό,-κατ'εμέ-, βοηθά στο να ''χτίσει'' μία ιστορία που να την διακρίνει ο πειστικός λόγος, η απαραίτητη δράση και περιπέτεια προβαίνει σε σύντομες παύσεις σε καίριες στιγμές παρατείνοντας έτσι την αγωνία και να αυξάνει την ένταση των συναισθημάτων και να κρατά ακμαίο κι αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.
  Κυριακή Γανίτη: dominicamat.blogspot.com

Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-960-382-120-5

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  Στύλβα Πράσσου

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  14x21

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

  584

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Χαρτόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Τουβερέ Μπατίστ
Ο Μπατίστ Τουβερέ είναι δημοσιογράφος και μεταφραστής. Αρθρογραφεί στο περιοδικό Books και συνεργάζεται με τα έντυπα Vanity Fair και Journal du Dimanche. Είναι γνωστός για τις μεταφράσεις των βιβλίων του Αυστριακού συγγραφέα Στέφαν Τσβάιχ.