Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Σειρά Τζωρτζ Όργουελ (7 Βιβλία)

Συγγραφέας: Όργουελ Τζωρτζ
Κωδικός προϊόντος:
004511
Κανονική Τιμή 90,10 € Ειδική Τιμή 45,05 € (-50%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€
Τζωρτζ Όργουελ, ένας άνθρωπος που βρισκόταν πάντα μπροστά από την εποχή του και ένας από τους επιδραστικότερους Βρετανούς συγγραφείς του 20ου αιώνα, με τους Times του Λονδίνου να τον κατατάσσουν δεύτερο μεταξύ των πενήντα σημαντικότερων Βρετανών συγγραφέων μετά το 1945.

Οι όροι «οργουελικός» και «οργουελιανός» έχουν περάσει εδώ και πολλές δεκαετίες στην καθομιλουμένη, όταν κάποιος θέλει να χαρακτηρίσει έναν κόσμο ανελεύθερο.

Διαβάζοντας τα βιβλία του, διαβάζει κανείς για γεγονότα και ιστορίες που μπορείς να αναγνωρίσει ακόμα και στην κοινωνία του σήμερα, παρότι συνέβησαν πριν από ογδόντα και πλέον χρόνια. Ο συγγραφέας καταφέρνει, με έναν τρόπο που κόβει την ανάσα, να περιγράψει πρόσωπα και καταστάσεις που νομίζει ο αναγνώστης ότι τις βιώνει!

Τα βιβλία του αποτελούν αριστούργηματα της λογοτεχνίας που ταξιδεύουν το νου, εγείρουν ερωτήματα, προκαλούν τον αναγνώστη.

Η σειρά περιλαμβάνει τα 7 σημαντικότερα έργα του Τζωρτζ Όργουελ:

Απόκτησε κάποια από τα πιο σημαντικότερα λογοτεχνικά έργα του Τζωρτζ Όργουελ με 50% έκπτωση
Χαρακτηριστικά
  • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

    Χαρτόδετο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Όργουελ Τζωρτζ
O George Orwell, όπως είναι ευρύτερα γνωστός ο Έρικ Άρθουρ Μπλαιρ, ήταν Βρετανός συγγραφέας, λογοτέχνης και δημοσιογράφος. Το έργο του, που δημιούργησε 'σχολή', χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρο πεζό λόγο, συνειδητότητα των κοινωνικών ανισοτήτων, αντίθεση στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και αφοσίωση στο δημοκρατικό σοσιαλισμό.