truck  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ!

card  Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >200€

espaEΤΠΑ

Ένα πιστόλι για υπογραφή

Συγγραφέας: Σίμος Εμμ. Νίκος
Κωδικός προϊόντος:
005945
Κανονική Τιμή 14,84 € Ειδική Τιμή 13,35 € (-10%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!
Επί πολλά χρόνια η Ελλάδα αποτέλεσε εύφορο έδαφος για την τρομοκρατία – εγχώρια και εισαγόμενη. Ένα από τα πρόσωπά της «φωτογραφίζει» και το αστυνομικό αυτό μυθιστόρημα του Νίκου Εμμ. Σίμου, μέσα στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να αναγνωρίσει κάποια στοιχεία από συναφείς βίαιες δράσεις του παρελθόντος που συνέβησαν στη χώρα μας.

Οι τρομοκράτες ζουν στη σκιά, αθέατοι και υπεράνω πάσης υποψίας. Έχει αναλάβει να τους αποκαλύψει ο αστυνόμος Νικόδημος Γρέκας, απόφοιτος της Νομικής και με επιμόρφωση στην εγκληματολογική ψυχολογία, ο οποίος έχει όλα τα προσόντα ώστε, μολονότι υπηρετεί στην Ασφάλεια, να τον χρησιμοποιήσει η Αντιτρομοκρατική για τη διαλεύκανση σειράς εγκλημάτων που σχετίζονται με την εγχώρια τρομοκρατία.
Είπαν για το βιβλίο

  Ένα αστυνομικό βιβλίο που η πλοκή του περιστρέφεται γύρω από την Τρομοκρατία.
  Ειρήνη Μπέλλα: BΡΑΔΥΝΗ

  Το μυθιστόρημα είναι γραμμένο έτσι ώστε να είναι ένα βιβλίο ευκολοδιάβαστο για τον αναγνώστη που κυριολεκτικά ‘βλέπει’ να εξελίσσεται στα μάτια του μια ιστορία σαν κινηματογραφική ταινία. Το γεγονός ότι το μυθιστόρημα είναι χωρισμένο σε μικρά κεφάλαια συντείνει στην αναγνωστική απόλαυση καθώς το καθιστά ένα πραγματικό page turner βιβλίο που δύσκολα ο αναγνώστης θα αφήσει από τα χέρια του.
  Βιργινία Αυγερινού: vivlio-life.gr

  Μαίρη Γκαζιάνη προτείνει:
  now24.gr

  Το νέο βιβλίο του Νίκου Σίμου -Αστυνομικό μυθιστόρημα, με άρωμα πολιτικής.
  iefimerida.gr

  Συνέντευξη στη Δέσποινα Σαββοπούλου:
  eleftherostypos.gr

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  SAY YES SAY PRES

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  REAL NEWS

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  ΕΣΤΙΑ

  Δημοσιεύση στην εφημερίδα:
  ΟΝ ΤΙΜΕ

  Συνέντευξη στην Μαίρη Τσακίρη:
  vivlio-life.gr

Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-960-382-130-4

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  14x20,5

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

  240

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Χαρτόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Σίμος Εμμ. Νίκος
Ο Νίκος Εμμ. Σίμος γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΠΣΠΑ) και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφοσιώθηκε από πολύ νωρίς στη δημοσιογραφία. Έχει συνεργαστεί με τη Ναυτεμπορική, την Καθημερινή –όπου διετέλεσε γενικός διευθυντής μέχρι το 1997–, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το περιοδικό Ένα, την Εστία, την Απογευματινή, τον Ελεύθερο Τύπο –του οποίου διετέλεσε εκδότης μέχρι το 2007– και την εβδομαδιαία εφημερίδα Παραπολιτικά. Το 2007 ανέλαβε τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού της ελληνικής Βουλής έως και το 2009. Στη συνέχεια και μέχρι το 2012 διετέλεσε σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής επί πολιτιστικών θεμάτων. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΡΤ και τον Σεπτέμβριο του 2019 ανέλαβε και πάλι τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.
Ομιλεί την Αγγλική και τη Γαλλική. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο αρρένων τέκνων. Έχει συγγράψει τρία βιβλία: μία σατιρική εκδοχή της λειτουργίας μιας κυβέρνησης με τίτλο Κύριε Πρόεδρε, στη διάθεσή σας..., Το λάθος παλτό, το οποίο συνθέτουν δέκα διηγήματα που φιλοδοξούν να παρουσιάσουν «τη ζωή σε δέκα πράξεις», και μία μελέτη για το «Μακεδονικό», όπου παρουσιά­ζεται η διαχρονική εξέλιξη του ζητήματος, όχι μόνον ιστορικώς αλλά, κυρίως, επί τη βάσει απόρρητων εγγράφων και εμπιστευτικών πρακτικών του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, έχει επιμεληθεί την επανέκδοση από τις Εκδόσεις Περίπλους της μελέτης του πρώην υπουργού Αθανάσιου Κανελλόπουλου Δημοσιονομικές παθο-
γένειες στην αρχαία Αθήνα.