truck  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ!

 Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >200€

espaEΤΠΑ

Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα

Συγγραφέας: Βεραμόν Χάρης
Κωδικός προϊόντος:
006069
Κανονική Τιμή 17,70 € Ειδική Τιμή 15,93 € (-10%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!
Είκοσι δύο μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα. 
Είκοσι δύο (22) μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων, ανηλίκων και ενηλίκων, που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό συγγραφικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές εξαφανισμένων ανθρώπων. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις απόρρητες πληροφορίες και δεδομένα, νέα στοιχεία, έρευνα σε βάθος για τις πιο παράξενες και σκοτεινές υποθέσεις ανθρώπων των οποίων τα ίχνη χάθηκαν εντελώς ξαφνικά, μέσα από τη ματιά ενός ιδιωτικού ερευνητή, αλλά και με τη συνδρομή επιστημόνων, όπως εγκληματολόγων, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων κ.ά.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επιχειρείται μια λεπτομερής καταγραφή αυτών των εξαφανίσεων που πιθανόν λίγοι γνωρίζουν, λίγοι θυμούνται, ωστόσο κάποιοι δεν ξέχασαν ποτέ.
Είπαν για το βιβλίο

  Χάρης Βεραμόν: «Ένας ντεντέκτιβ πρέπει να είναι έτοιμος να μπει βαθιά στο σκοτάδι» συνέντευξη στην Μαριάννα Μητροπούλου:
  patrisnews.com

  Χάρης Βεραμόν: «Υπάρχουν εξαφανίσεις από πρόθεση αλλά έχουμε πολλούς αγνοούμενους που έχουν δολοφονηθεί» συνέντευξη στον Γιώργο Βιτωράτο :
  maxmag.gr

  Ο συγγραφέας- ερευνητής Χάρης Βεραμόν στο newshub.gr, μας βαζει στον κόσμο των εξαφανίσεων συνέντευξη στον Μιχάλη Κανακουσάκη:
  newshub.gr

  Χάρης Βεραμόν: «Tο ευπαθές είναι μου δεν αντέχει άνθρωποι να εξαφανίζονται και κανείς να μην τους ψάχνει» συνέντευξη στον Γιώργο Δόλγυρα:
  yourearticles.com

  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΑΡΗ ΒΕΡΑΜΟΝ στην Μαρία Σαμολαδά στο City 106.1
  youtube.com

  Πρόκειται για ένα διαφορετικό, μοναδικό και πρωτότυπο βιβλίο, που όμοιό του δεν έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα!
  Γιώργος Δόλγυρας: vivliosimeia.blogspot.com

  Οι λόγοι που επέλεξα αυτό το βιβλίο είναι οι εξής απλοί: πρώτον, η περιέργεια που έχουμε όλοι για καθετί το ανεξήγητο. Δεύτερον, το ωραίο εξώφυλλο. Τρίτον, η πρωτοτυπία του για τα ελληνικά δεδομένα... Και τέλος, το επέλεξα, επειδή πιστεύω ότι κάτι τέτοιες προσπάθειες, όπως του Χάρη πρέπει να επικροτούνται και να βραβεύονται.
  Χρύσα Παναγοπούλου: vivliosimeia.blogspot.com

  Ορισμένες ιστορίες θα σε κάνουν να κλάψεις και άλλες θα σε θυμώσουν και θα σε εξοργίσουν... Όμως όλες θα μπουν στην καρδιά σου και θα σου δημιουργήσουν θύμησες... Και όλες κρύβουν πολύ πόνο...
  Βασιλική Διαμαντή:instagram.com

  Συνέντευξη στον Πέτρο Τατσόπουλο:
  ertecho.gr

Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-618-215-138-9

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  14 x 21

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

  352

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Χαρτόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Βεραμόν Χάρης
Ο Χάρης Βεραμόν είναι ιδιωτικός ερευνητής με σπουδές στην Ανακριτική/Δικαστική Ψυχολογία. Παράλληλα, τα τελευταία δεκατρία χρόνια, εργάζεται ως voice actor, έχοντας δανείσει τη φωνή του σε διάφορους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες. Το βιβλίο του Οι πιο μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ελλάδα είναι το δεύτερο συγγραφικό του εγχείρημα, ενώ το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Αλαλούμ, ιστορίες μόνο για τρελούς κυκλοφόρησε το 2014. Είναι σκορπιός, μυστήριος και αναζητά μυστήρια.