Θωμάς Κατάκης – Παρουσίαση βιβλίου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση

του βιβλίου του συγγραφέα Θωμά Κατάκη με τίτλο

THE TIMELESS LEADERS

LEADERSHIP LESSONS FROM ANCIENT GREECE

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Κωνσταντίνος Οικονόμου, President & CEO AirCanteen

Κώστας Σπυρόπουλος, General Manager Balkans, the Estee Lauder companies

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024,

στις 19:00, στο BOOKBAR by Kaktos

(Αιόλου 39 & Βορέου, ιστορικό κέντρο).

 

Θωμάς Κατάκης

Γεννημένος στην Ελλάδα με καταγωγή τη Μακεδονία και την Κρήτη, ο Θωμάς Κατάκης είναι πατέρας τριών παιδιών. Η επιχείρησή του δραστηριοποιείται στις πωλήσεις λογισμικού και εξειδικευμένων υπηρεσιών με εξαγωγικό προσανατολισμό και διαθέτει είκοσι χρόνια εμπειρίας σε θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ σε πολυεθνικές εταιρείες. Έχει πτυχίο και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει λάβει διακρίσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών και της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Λατρεύει την ιστορία, τη διδασκαλία, την ιστιοπλοϊα και τα ταξίδια.

THE TIMELESS LEADERS

LEADERSHIP LESSONS FROM ANCIENT GREECE

Το βιβλίο The Timeless Leaders χρησιμοποιεί ιστορίες από την αρχαία Ελλάδα και την ελληνική μυθολογία προκειμένου να μεταδώσει σύγχρονα μαθήματα ηγεσίας σε θέματα όπως χτίσιμο ομάδων, επιχειρηματική ηθική, διαδοχή ηγεσίας, δημιουργία εταιρικού οράματος κ.ά.

Χρησιμοποιώντας γνωστούς αλλά και λιγότερο γνωστούς ήρωες της αρχαίας ελληνικής ιστορίας και μυθολογίας, η σύνδεση με το σύγχρονο μάνατζμεντ γίνεται πιο ευχάριστη και μεταδοτική για τον αναγνώστη, είτε αυτός προέρχεται από την Ελλάδα είτε από κάποια μακρινή χώρα της Αμερικής ή της Ασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι, μολονότι η μετάδοση γνώσεων μέσω ιστοριών είναι τόσο αρχαία όσο το ανθρώπινο είδος, η συγκεκριμένη τεχνική θεωρείται η πλέον σύγχρονη για την εμπέδωση πολύπλοκων αρχών ηγεσίας με απλό και κατανοητό τρόπο.

Το βιβλίο The Timeless Leaders έχει γραφτεί στα αγγλικά κι απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκομίσουν διδάγματα ηγεσίας εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα, έχοντας πάντα στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον, με παραλληλισμούς σε σύγχρονα και γνωστά παραδείγματα από τη διεθνή σκηνή, αλλά κι από την προσωπική εμπειρία του συγγραφέα. Αποτελεί το ιδανικό δώρο για ξένους επισκέπτες, εταιρικούς και μη.

  • The Timeless Leaders

    KATAKIS THOMAS

    Original price was: 15,50 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 13,95 €.

19 Ιουνίου @ 19:00
19:00 — 21:00 (2h)

BOOKBAR by kaktos

Μόλις προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι:

espa_banner