Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!

Κάνε τις αγορές σου σε 4 δόσεις με 

Ζωή με φως

Η ζωή του Νίκολα Τέσλα
Συγγραφέας: Westergaard Azadeh
Κωδικός προϊόντος:
005964
Κανονική Τιμή 12,72 € Ειδική Τιμή 11,45 € (-10%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!
Η συναρπαστική ζωή του μεγάλου εφευρέτη, Νίκολα Τέσλα!

Ο Νίκολα Τέσλα, άνθρωπος ιδιαίτερος που έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα ζωά και ιδιαίτερα για τα περιστέρια, ήταν ο εφευρέτης του εναλλασσόμενου ρεύματος, του σύγχρονου κινητήρα, και πολλών άλλων εφευρέσεων που συνέβαλλαν στον σύγχρονο τρόπο ζωής. 

Ο συγγραφέας Azadeh Westergaard και η εικονογράφος Júlia Sardà μας χαρίζουν ένα συναρπαστικό παιδικό βιβλίο με υπέροχη εικονογράφηση που θα ενθουσιάσει κάθε επίδοξο μικρό εφευρέτη!
Ο Νίκολα Τέσλα γεννήθηκε μεσάνυχτα ακριβώς, μια νύχτα που λυσσομανούσε η καταιγίδα, και έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς εφευρέτες ηλεκτρισμού στον κόσμο. Πριν όμως φτάσει να εργάζεται για τον ηλεκτρισμό, ήταν απλά ένα παιδί που του άρεσε να παίζει με τα ζώα στην οικογενειακή του φάρμα.

Εφευρέτης από την παιδική του ηλικία, οι ευρεσιτεχνίες του περιλάμβαναν τα πάντα, από ραντάρ και τεχνολογία απομακρυσμένου ελέγχου μέχρι ασύρματες επικοινωνίες. Η μεγαλύτερή του εφεύρεση όμως ήταν το εναλλασσόμενο ρεύμα, που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, η αγάπη του Τέσλα για τα ζώα παρέμεινε σταθερή σε όλη του τη ζωή και του έδωσε το προσωνύμιο «γητευτής των περιστεριών», για την αφοσίωση που επέδειξε στους πρώτους μεταφορείς και αγγελιοφόρους της φύσης.

Το Ζωή με φως παρουσιάζει στους νεαρούς αναγνώστες τον Νίκολα Τέσλα όπως ποτέ πριν, και μας κάνει να ανακαλύψουμε τις πρωτοπόρες εφευρέσεις του με φόντο την προσωπική του ζωή.
Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-960-382-169-4

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  26x21

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

  44

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Σκληρόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα