Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Σειρά Ιλιάδα - Δεμένο

Συγγραφέας: Όμηρος
Κωδικός προϊόντος:
004075
Κανονική Τιμή 127,20 € Ειδική Τιμή 76,04 € (-40%)
percentage background
Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€
Ό Όμηρος ο μέγιστος επικός ποιητής της Ελληνικής Αρχαιότητας, έζησε τον 8ο αιώνα π. Χ αιώνα. Υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο της γέννησής του. Πολλοί φιλόλογοι των νεότερων χρόνων αμφισβήτησαν ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του Ομήρου

Ο Όμηρος είναι άριστος ποιητής, ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές όλων των αιώνων, κορυφαίος και ταλαντούχος, τόσο στην σύνθεση του έπους, όσο και στον όγκο των πληροφοριών που διαχειρίζεται.

Τα έπη του μπορούν ακόμη και σήμερα να μας μιλήσουν για τον ρόλο της μοίρας στη ζωή, για τη σκληρότητα, για την ανθρωπότητα και τις αδυναμίες της, αλλά το γιατί παραμένει μυστήριο. Αυτά τα αρχαία ποιήματα έχουν τόσα να πουν για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, να αγαπάς, να χάνεις, να γερνάς και να πεθαίνεις.

Η υπόθεση της Ιλιάδας στηρίζεται στην οργή, την «μήνιν» του Αχιλλέα και στα όσα εξαιτίας της συνέβησαν. Τα γεγονότα του Τρωικού Πολέμου, που αφηγείται η Ιλιάδα, διαδραματίζονται στον δέκατο χρόνο του πολέμου και εκτυλίσσονται σε περίπου 51 ημέρες. Η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε 51 ημέρες και τρεις νύχτες!

Περιλαμβάνεται το αρχαίο κείμενο, νεοελληνική μετάφραση και σχολιασμός.

Όλη η Ιλιάδα, το πρώτο έργο της αρχαίας γραμματείας, σε 3 πολυτελείς τόμους

 

  

Τα γεγονότα του Τρωικού Πολέμου, που αφηγείται η Ιλιάδα, διαδραματίζονται στον δέκατο χρόνο του πολέμου και εκτυλίσσονται σε περίπου 51 ημέρες. Η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε 51 ημέρες και τρεις νύχτες

Χαρακτηριστικά
  • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

    Σκληρόδετο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Ναι

Περισσότερα Λιγότερα