truck

Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας για αγορές άνω των 20€

card

Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >300€

espaEΤΠΑ

Η νέα μακροζωία

Συγγραφέας: Scott Anrew J., Gratton Lynda
Κωδικός προϊόντος:
005872
Κανονική Τιμή 18,02 € Ειδική Τιμή 9,01 € (-50%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!
Ένας πρακτικός οδηγός για το πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε θετικά σε έναν κόσμο που αλλάζει, από τους συγγραφείς του bestseller Ο γρίφος των 100 χρόνων.

Οι καθηγητές της Σχολής Επιχειρήσεων του Λονδίνου (London Business School) Andrew J. Scott και Lynda Gratton προβλέπουν πώς η κοινωνία πρέπει να προσαρμοστεί μακροχρόνια.

Έξυπνες νέες τεχνολογίες. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με περισσότερη υγεία. Η ανθρώπινη πρόοδος έχει φτάσει σε μεγάλα ύψη, ενώ την ίδια στιγμή έχει προκαλέσει ανησυχία για το πού οδηγούμαστε. Απειλούνται τα επαγγέλματά μας; Αν ζούμε έως τα 100, θα σταματήσουμε ποτέ να εργαζόμαστε; Και πώς αυτό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγαπάμε, διαχειριζόμαστε τη ζωή μας και μαθαίνουμε από τους άλλους;

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: οι πρόοδοι στην τεχνολογία δεν έχουν συνοδευτεί από την απαραίτητη ανανέωση των κοινωνικών μας δομών. Στην εποχή της πρωτοφανούς αλλαγής, δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει νέους τρόπους ζωής.

Αντλώντας από τα πεδία των οικονομικών και της ψυχολογίας, οι Andrew J. Scott και Lynda Gratton προσφέρουν ένα απλό πλαίσιο με το οποίο δίνουν τα εργαλεία για να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις.

Τόσο ως ένας προσωπικός οδικός χάρτης όσο και ως ένα βιβλίο οδηγιών για κυβερνήσεις, εταιρείες και πανεπιστήμια, Η νέα μακροζωία είναι ο ουσιώδης οδηγός για μια μακρύτερη, εξυπνότερη και ευτυχέστερη ζωή.
Είπαν για το βιβλίο

  «Το βιβλίο η  Νέα μακροζωία της  Lynda Gratton και του  Andrew J. Scott, και των εκδόσεων Κάκτος έρχεται ακριβώς να διαφωτίσει τον αναγνώστη για το πώς έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή  οι συνθήκες  σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσα στις οποίες καλείται να χαράξει τις νέες στρατηγικές του ως ένας "κοινωνικός πρωτοπόρος"».
  Γρηγόρης Δανιήλ, thebook.gr

Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-960-382-018-5

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

  Μουσαφίρη Μαρία

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  14x21

 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ

  400

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Χαρτόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Scott Anrew J.
Ο Andrew J. Scott είναι καθηγητής Οικονομικών στη Σχολή Επιχειρήσεων του Λονδίνου (London Business School) και σύμβουλος του Κέντρου Μακροβιότητας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, έχοντας προηγουμένως υπηρετήσει σε θέσεις στο Χάρβαρντ και στην Οξφόρδη. Μέσα από την πολυβραβευμένη έρευνα, συγγραφή και διδασκαλία του, οι ιδέες του διαμορφώνουν μια παγκόσμια γνώση όσον αφορά τις βαθιές αλλαγές που αναδιαμορφώνουν τον κόσμο μας και τις δράσεις που απαιτούνται για να ευημερήσουμε ως άτομα και ως κοινωνίες. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου και σύμβουλος ποικίλων οργανισμών και κυβερνήσεων, είναι συνιδρυτής του Φόρουμ για τη Μακροζωία και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Γραφείου Ευθύνης του Προϋπολογισμού και της Επιτροπής Τιμών του Υπουργικού Συμβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου.
Gratton Lynda
Η Lynda Gratton είναι καθηγήτρια Πρακτικής της Διαχείρισης στη Σχολή Επιχειρήσεων του Λονδίνου (London Business School), όπου έλαβε το Βραβείο Άριστης Διδασκαλίας το 2015, και διευθύνει το ευρέως καταξιωμένο μάθημα για το Μέλλον της Εργασίας. Eίναι διαχειρίστρια του Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φορουμ για τη Νέα Εκπαίδευση και τo Πρόγραμμα Εργασίας και παρευρίσκεται στο Νταβός από το 2013. Έχει συμπεριληφθεί από το Thinkers50 στους 15 κορυφαίους στοχαστές του κόσμου όσον αφορά τις επιχειρήσεις, και το 2018 διορίστηκε από τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ΣίνζοΆμπε ως μέλος του Συμβουλίου του για τον Σχεδιασμό της Κοινωνίας της Εκατονταετούς Ζωής.