Σειρά Φεστιβάλ Επιδαύρου ’25
Original price was: 49,90 €.24,95 €Current price is: 24,95 €.
Previous lowest price was 24,95 €.
Μια συλλεκτική σειρά τεσσάρων τόμων αφιερωμένη στο Φεστιβάλ Επιδαύρου 2025, που ζωντανεύει το μεγαλείο της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.
- Description
Description
Η σειρά βιβλίων Φεστιβάλ Επιδαύρου 2025 αποτελεί ένα ξεχωριστό συλλεκτικό τετράτομο σύνολο αρχαίου ελληνικού θεάτρου, αφιερωμένο στα έργα που θα παρουσιαστούν φέτος στο εμβληματικό Φεστιβάλ Επιδαύρου. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερα σπουδαία έργα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας: Ιππόλυτος και Ανδρομάχη του Ευριπίδη, καθώς και Αντιγόνη και Ηλέκτρα του Σοφοκλή.
Κάθε τόμος περιλαμβάνει το αρχαίο ελληνικό κείμενο με παράλληλη νεοελληνική μετάφραση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάγνωσης τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για όσους επιθυμούν να μελετήσουν βαθύτερα την αρχαία ελληνική τραγωδία. Μέσα από αυτά τα κλασικά έργα, ο αναγνώστης μπορεί να ανακαλύψει τις διαχρονικές θεματικές της μοίρας, της δικαιοσύνης, της εξουσίας και της ανθρώπινης σύγκρουσης.
Η σειρά Φεστιβάλ Επιδαύρου 2025 είναι ιδανική για φίλους του θεάτρου, μελετητές της αρχαίας ελληνικής γραμματείας και θεατές των παραστάσεων της Επιδαύρου, αποτελώντας ταυτόχρονα μια ποιοτική και συλλεκτική έκδοση που συνδέει την ανάγνωση με τη μοναδική εμπειρία του αρχαίου θεάτρου.
















