Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Διάλεξε το πακέτο συνδρομής σου και γίνε μέλος των Εκδόσεων Κάκτος

Γίνε και εσύ συνδρομητής στο Kaktos.gr και εκμεταλλεύσου τα προνόμια που σου παρέχουμε κάθε μήνα: ένα δωρεάν βιβλίο της επιλογής σου μέχρι 12 ευρώ, 10% έκπτωση σε κάθε επόμενη αγορά σου απο το kaktos.gr και 30' λεπτά προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία ώστε να μάθεις τα πάντα για τα αγαπημένα σου βιβλία και να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα!

Διάλεξε το πακέτο σου
Kaktos - Subscriptions

1 ΜΗΝΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

8,99€

ανά μήνα
 • 1 Δωρεάν Βιβλίο κάθε μήνα, μέχρι 12€
 • 10% έκπτωση για όλες τις επόμενες αγορές
 • 30 λεπτά το μήνα τηλεφωνική επικοινωνία
-10%

6 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

8,09€ 8,99€

ανά μήνα
 • 1 Δωρεάν Βιβλίο κάθε μήνα, μέχρι 12€
 • 10% έκπτωση για όλες τις επόμενες αγορές
 • 30 λεπτά το μήνα τηλεφωνική επικοινωνία
-20%

12 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

7,19€ 8,99€

ανά μήνα
 • 1 Δωρεάν Βιβλίο κάθε μήνα, μέχρι 12€
 • 10% έκπτωση για όλες τις επόμενες αγορές
 • 30 λεπτά το μήνα τηλεφωνική επικοινωνία

Οι εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ σας προσφέρουν τον ιδανικό τρόπο να κερδίζετε μοναδικά προνόμια μέσα από τις αγορές σας καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η συνδρομή στις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ είναι το εισιτήριό σας για έναν κόσμο γεμάτο βιβλία.

Ακόμα καλύτερα, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες προτάσεις για να σας βοηθήσουμε να βρείτε βιβλία που πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε!

Έχετε ερωτήσεις;

Δείτε παρακάτω απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες!

Οι Εκδόσεις Κάκτος επιβραβεύουν την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέροντάς σας μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια. Γίνετε τώρα συνδρομητής στις Εκδόσεις Κάκτος και αποκτήστε μοναδικά οφέλη όπως:

 • 1 δωρεάν βιβλίο της επιλογής σας, αξίας έως 12 ευρώ
 • 10% έκπτωση για κάθε επόμενη αγορά σας
 • 30 λεπτά προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία, που θα σας προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις βιβλίων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Η διαδικασία συνδρομής είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το πακέτο συνδρομής που επιθυμείτε και πληρώνετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η συνδρομή σας μπορεί να έχει διάρκεια ισχύος ενός (1) μήνα, έξι (6) μηνών και δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Η πληρωμή της συνδρομής σας μπορεί να γίνει μόνο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Ως χρήστης προπληρώνετε όλο το ποσό της περιόδου που έχετε επιλέξει.

Όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία τη πληρωμή της συνδρομής σας, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα μήνυμα. Επίσης θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρίσει στον λογαριασμό σας, με όλες τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για να κλείσετε το ραντεβού της προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας σας.

Συνήθως λαμβάνετε το email σας μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά μπορεί να καθυστερήσει για έως και τρεις ώρες. Πριν μας ενημερώσετε ότι δεν λάβατε το email από εμάς, παρακαλούμε να ελέγξτε οποιονδήποτε φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) για να βεβαιωθείτε ότι δεν κατέληξε κατά λάθος εκεί. Αναζητήστε στο email σας για τη διεύθυνση "[email protected]".

Θα ήταν επίσης χρήσιμο στο μέλλον να το προσθέσετε στη λίστα των επαφών σας, ώστε να μην χαθούν μελλοντικά αλληλογραφίες στους φακέλους spam. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει κάτι, επικοινωνήστε στο τμήμα support στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 3840524.

Σε περίπτωση που βρείτε το επιθυμητό βιβλίο και κοστίζει πάνω από 12 ευρώ τότε το ποσό των 12 ευρώ θα αφαιρεθεί από το καλάθι σας και θα χρεωθείτε μόνο το υπόλοιπο ποσό.

Σε περίπτωση που βρείτε το επιθυμητό βιβλίο και κοστίζει κάτω από 12 ευρώ τότε μπορείτε να αγοράσετε και κάποιο άλλο βιβλίο και να συμπληρώσετε το συνολικό ποσό των 12 ευρώ.

Όχι. Η έκπτωση του 10% ισχύει για όλες τις επόμενες αγορές από το kaktos.gr για το χρονικό διάστημα που είναι ενεργή η συνδρομή σας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας, με όλες τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας θα πατήσετε στο link που θα βρείτε στο email. Στην εφαρμογή που θα σας ανοίξει, θα μπορείτε να διαλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε από τις διαθέσιμες επιλογές και να καταχωρίσετε την επιλογή σας.

Ναι, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα. Η συνδρομή σας ανανεώνεται στο τέλος κάθε επιλεγμένης χρονικής περιόδου, εκτός εάν ακυρωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ναι, για να προχωρήσετε σε αγορά της συνδρομής σας είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού.

Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μπείτε στο www.kaktos.gr και πατήστε στην αριστερή μαύρη μπάρα το κουμπί «Λογαριασμός»

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό επιλέγετε πάνω το κουμπί «Εγγραφή» και συμπληρώνετε το όνομά σας , το επώνυμο, το email σας, τον κωδικό σας καθώς και εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας λαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, επιλέγετε πάνω το κουμπί «Σύνδεση» και συμπληρώνετε το email σας και τον κωδικό σας.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί με το σύμβολο του Facebook. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στη Google για να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό. Απλά κάνετε κλικ στο κουμπί με το σύμβολο της Google.

Όχι, δεν είναι απαραίτητη η αγορά βιβλίου, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε μόνο τη συνδρομής σας.

Τα προνόμια σας πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός του διαστήματος των 30 ημερολογιακών ημερών. Αν δεν χρησιμοποιήσετε τα προνόμιά σας εντός του διαστήματος των 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς της συνδρομής, θα αφαιρούνται και δεν θα είναι δυνατή η χρήση τους.

Εάν για παράδειγμα, έχετε το ετήσιο πακέτο, κάθε μηνά μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προνόμιά σας εντός 30 ημερολογιακών ημέρων. Σε περίπτωση που περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να γίνει χρήση αυτών των προνομίων, θα χάνονται αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα προνομία του επόμενου μήνα.

Ελπίζουμε να βρίσκετε πάντα αξία στο να είστε μέλος των εκδόσεών μας. Όμως καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε. Γι' αυτό διευκολύνουμε την ακύρωση της συνδρομής σας:

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας:
 • Μεταβείτε στη σελίδα "Ρυθμίσεις λογαριασμού"
 • Στην ενότητα "Λίστα Συνδρομών" επιλέγετε τη συνδρομή σας, την ανοίγετε και κάνετε κλικ στο κουμπί "Ακύρωση Συνρομής" που βρίσκεται κάτω αριστερά. 
 • Θα γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας ακυρώθηκε με επιτυχία μόλις σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωριθεί στον λογαριασμό σας.

Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε ένα email με τίτλο «ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» στο [email protected] και να μας δώσετε τις εξής πληροφορίες: ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καλά Νέα! Ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να συνδέεστε και να απολαμβάνετε τα προνόμια του Κάκτου μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσής σας.

Δεν γίνονται επιστροφές ποσού για μέρος χρήσης, δηλαδή αν ακυρώσετε πριν την ολοκλήρωση της περιόδου που έχετε ήδη χρεωθεί. Όμως ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια του Κάκτου μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσής σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3840524 ή στο [email protected]

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.

Για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας θα πρέπει πρώτα να γίνει ακύρωση της υπάρχουσας συνδρομής και μετά θα πρέπει να γίνει η επιλογή του νέου πακέτου. Επειδή ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας, η χρέωση του νέου πακέτου θα ξεκινά από τη ημερομηνία λήξης της παλιάς συνδρομής.

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού. Στην ενότητα Λεπτομέρειες συνδρομής και πληρωμής στις Ρυθμίσεις λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο «Τερματισμός συνδρομής μου»…

Μετά θα πρέπει να επαναλάβετε την αγορά της νέας συνδρομής που επιθυμείτε από την αρχή. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια η διευκρίνιση, η ομάδα των εκδόσεων Κάκτος είναι στη διάθεσή σας στο 2103840524 καθημερινά 9:30-17:30

Η συνδρομή σας είναι μοναδική και προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Όχι. Τα προνομία της συνδρομής σας ισχύουν για αγορές μόνο από το e-shop μας από το www.kaktos.gr

Μπορείτε να ελέγξετε τη πορεία της συνδρομή σας από τον λογαριασμό μέλους στην ιστοσελίδα μας. Για σύνδεση ή εγγραφή πατήστε εδώ.

Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα εκτός και εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας 24 ώρες πριν την ολοκλήρωση της επιλεγμένης περιόδου. Σε περίπτωση που λήγει η συνδρομή σας θα σας σταλεί ένα ενημερωτικό email λίγες ημέρες πριν τη λήξη στη διεύθυνση email του λογαριασμό σας, για ενημέρωση και δυνατότητας ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Χρειάζεστε και άλλες διευκρινίσεις;

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη των εκδόσεων Κάκτος για να μας πείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο 210-3840524 είτε στέλνοντας ένα email στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης (Terms) μας καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy).