Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Σειρά Ηγεσία (7 τόμοι)

Κανονική Τιμή 84,80 € Ειδική Τιμή 50,88 € (-40%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Σειρά με τα βασικά έργα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας που αναφέρονται στο θέμα της Ηγεσίας και στα βασικά χαρακτηριστικά του σωστού και επιτυχημένου ηγέτη.

Στη σειρά της «Ηγεσίας» μπορείς να μάθεις από 3 Αρχαίους Ηγέτες-Φιλοσόφους, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν μια ηγετική προσωπικότητα και πώς αυτά μπορείς να τα καλλιεργήσεις.

Μάθε λοιπόν από:

  1. Τον Πλούταρχο: Πώς η ηθική φιλοσοφία θα βοηθήσει έναν ηγέτη να κυβερνά με καλή προαίρεση, να ασκεί επιρροή και να διατηρεί ευημερία στην πόλη του.

  2. Τον Δίωνα Προυσαέα: Πώς να γίνεις ένας άριστος διαμεσολαβητής, που θα εμπνέεις με την τέχνη του λόγου.

  3. Τον Μάρκο Αυρήλιο: Πώς η εντιμότητα, η εξάσκηση στην καλοσύνη και ο αυτοέλεγχος μπορούν να διαμορφώσουν μια ακλόνητη προσωπικότητα.

Η σειρά « Ηγεσία », στην οποία περιλαμβάνονται το αρχαίο κείμενο, νεοελληνική μετάφραση και σχολιασμό, αποτελείται από 7 τόμους. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει :

Χαρακτηριστικά
  • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

    Χαρτόδετο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Πλούταρχος
Ο βιογράφος και φιλόσοφος Πλούταρχος (50-120 μ.Χ. περ.) γεννήθηκε στη Χαιρώνεια της Βοιωτίας. Με τα ταξίδια του διεύρυνε τον γνωστικό του ορίζοντα και ήλθε σε επαφή με προσωπικότητες της εποχής, κυρίως εξέχοντες Ρωμαίους. Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην πατρίδα του και άσκησε δημόσια και ιερατικά αξιώματα. Το σωζόμενο έργο του διακρίνεται στο ιστορικό-βιογραφικό μέρος και στα ονομαζόμενα Ηθικά συγγράμματα. Πολυμαθής και με λεπτό πνεύμα, ο Πλούταρχος εξέφρασε με απλότητα και αισιόδοξη αντίληψη τις παραδοσιακές ελληνικές αξίες.