Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€

Παράδοση εντός Αττικής σε 48 ώρες!

Αστραπή ζωής

SKU
005891
Κανονική Τιμή 10,60 € Ειδική Τιμή 9,54 € (-10%)
percentage background
Δωρεάν αποστολή για αγορές ανω των 20€
Αγαπητέ αναγνώστη,

Ποίημα το ποίημα, καρέ-καρέ ξεδιπλώνω εντός τις αναζητήσεις μου σχετικά με τις συμπεριφορές της ζωής και την πάλη των αντιθέτων που τη διέπουν, στην επιθυμία μου να εντοπίσω τι περιμένει η ζωή από εμάς προκειμένου να κρατηθούμε μέσα της και να αξιωθούμε να βρούμε τη δική μας θέση στον κόσμο.

Με λόγο λιτό, δωρικό, με συγκεκριμένες τοποθετήσεις πειθαρχημένες στη σύντομη μορφή ποίησης χαϊκού και τάνκα, επιχειρώ να μεταλλάσσω τα ερωτηματικά που βάζει η ζωή με τα προβλήματά της σε θαυμαστικά μιας ζωής θαυμαστής, όπως την επιθυμούμε!

Παράλληλα με τα ποιήματα, από κοντά πορεύονται με τη δική τους αυτονομία οι εικόνες έργων ζωγραφικής του μεγάλου εικαστικού Αντώνη Απέργη.

Με τέχνη ξεχωριστή και τεχνική προσωπικού χαρακτήρα, ο καλλιτέχνης, με παλέτα χρωμάτων μοναδική, από τις πιο απαλές αποχρώσεις έως τα πιο σκούρα χρώματα, «εικονοποιεί» την ομορφιά του κόσμου, της φύσης, της ζωής, υπονοεί όμως και την αγωνία, τη μοναξιά, τα βάσανα του ανθρώπου που βιώνει μέσα στην κοινωνία του, όπου καλείται να κάνει την υπέρβαση: να κάνει την αναστροφή στα δύσκολα και δυσάρεστα που αντιμετωπίζει στα αντίθετά τους, που υπάρχουν στον αντίποδά τους, προκειμένου να ζήσουμε τα όμορφα και ευχάριστα που επιθυμούμε να έχουμε στη ζωή μας.
Χαρακτηριστικά
 • ISBN (13-ψηφιος)

  978-960-382-025-3

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  14x21

 • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

  Χαρτόδετο

 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Αρβανίτη Μαργαρίτα
Γεν­νή­θη­κε στην Αθή­να ό­που ζει μέ­χρι σή­με­ρα. Εί­ναι πα­ντρε­μέ­νη και μη­τέ­ρα δύ­ο παι­διών. Σπού­δασε Σχέ­διο Δο­μι­κών και Το­πο­γρα­φι­κών Με­λε­τών, ζω­γρα­φι­κή με τον δια­κε­κρι­μένο ζω­γρά­φο Α­ντώ­νη Α­πέρ­γη και κι­θά­ρα μο­ντέρ­να και κλα­σι­κή στο Ε­θνι­κό Ω­δεί­ο. Ερ­γά­στη­κε στον ι­διω­τι­κό το­μέ­α, α­π’ ό­που συ­ντα­ξιο­δο­τή­θη­κε, ε­νώ πα­ράλ­ληλα α­σχο­λή­θη­κε και σαν πα­ρα­γω­γός προ­γραμ­μά­των ελ­λη­νι­κής μου­σι­κής στο ραδιό­φω­νο.