truck  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ!

 Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >200€

espaEΤΠΑ

Γίνε μέλος του
myKaktos

Θές πιο πολλά βιβλία κάθε μήνα;

Θές να συζητάς με ειδικό προσωπικό βιβλιο-σύμβουλο κάθε μήνα;

Με τη συνδρομή MyKaktos τώρα έχεις και τα δύο!


Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, χτίσε με μια συνδρομή τη βιβλιοθήκη σου όπως την ονειρεύεσαι!

Διάλεξε το πακέτο σου
Kaktos - Subscriptions
Kaktos - Subscriptions

Δωρεάν αγορές
ως 16€ το μήνα

Kaktos - Subscriptions

30’ προσωποποιημένη
συμβουλευτική βιβλίου
κάθε μήνα

Kaktos - Subscriptions

Έκπτωση 10%
σε όλες τις επόμενες
αγορές σου

Kaktos - Subscriptions

Ειδικές προσφορές
MyKAKTOS

Kaktos - Subscriptions

Ακόμα περισσότερα
προνόμια με
MyKAKTOS Premium

Kaktos - Subscriptions

Standard

8,99€

Μηνιαία Συνδρομή
 • Δωρεάν αγορές κάθε μήνα, ως 12€
 • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλες τις αγορές
 • 30 λεπτά/μήνα συμβουλευτική βιβλίου
 • Αυτόματη ανανέωση στο τέλος κάθε μήνα, εκτός αν προηγηθεί ακύρωση

Plus

47,99€ 53,94€

Εξάμηνη Συνδρομή (8,00€ / μήνα)
 • Δωρεάν αγορές κάθε μήνα, ως 14€
 • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλες τις αγορές
 • 30 λεπτά/μήνα συμβουλευτική βιβλίου
 • Ειδικές προσφορές myKAKTOS
 • Αυτόματη ανανέωση στο τέλος κάθε 6μήνου εκτός αν προηγηθεί ακύρωση

Premium

85,99€ 107,88€

Ετήσια Συνδρομή (7,17€ / μήνα)
 • Δωρεάν αγορές κάθε μήνα, ως 16€
 • 10% επιπλέον έκπτωση σε όλες τις αγορές
 • 30 λεπτά/μήνα συμβουλευτική βιβλίου
 • Ειδικές προσφορές myKAKTOS
 • myKAKTOS gift στην έναρξη της συνδρομής
 • Αυτόματη ανανέωση στο τέλος κάθε 12μήνου εκτός αν προηγηθεί ακύρωση

Έχετε ερωτήσεις;

Δείτε παρακάτω απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες!

Η συνδρομή myKAKTOS περιλαμβάνει 30 λεπτά προσωποποιημένης συμβουλευτικής βιβλίου. Πρόκειται για μηνιαία τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας ως 30’ με ένα από τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Εκδόσεων των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το επόμενο βιβλίο σας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις νέες κυκλοφορίες των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ; Θέλετε να ξεκινήσετε να διαβάζετε Αρχαία Ελληνική Γραμματεία αλλά δεν ξέρετε από ποιο έργο να ξεκινήσετε; Διαβάσατε όλον τον Πλάτωνα και σκέφτεστε να προχωρήσετε με τα έργα του Πρόκλου αλλά διστάζετε; Ψάχνετε βιβλία για την ψυχή; Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε έργα κλασικής λογοτεχνίας και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Όποια κι αν είναι η ερώτηση που σας απασχολεί, η προσωποποιημένη συμβουλευτική θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη απάντηση για εσάς.

Η προσωποποιημένη συμβουλευτική γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, κατόπιν συνεννόησης.

Οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ πρωτοπορούν και επιβραβεύουν την προτίμηση που μας δείχνετε, προσφέροντάς σας μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια με τα συνδρομητικά πακέτα myKAKTOS. Γίνετε τώρα συνδρομητής στις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ και αποκτήστε μοναδικά οφέλη όπως:

 • Δωρεάν βιβλία της επιλογής σας, αξίας έως 16 ευρώ, ανάλογα με το συνδρομητικό σας πακέτο
 • 10% έκπτωση για κάθε επόμενη αγορά σας
 • 30 λεπτά προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία, που θα σας προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις βιβλίων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
 • Ειδικές προσφορές που ισχύουν μόνο για τους συνδρομητές myKAKTOS Plus και myKAKTOS Premium, για τις οποίες θα ενημερώνεστε με ειδικό newsletter
 • Ένα βιβλιοφιλικό δώρο με κάθε εγγραφή στο πρόγραμμα myKAKTOS Premium
 • Εύκολη, αυτόματη ανανέωση στη λήξη της συνδρομής.

Η διαδικασία συνδρομής είναι πολύ απλή. Επιλέγετε το πακέτο myKAKTOS που προτιμάτε και πληρώνετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η συνδρομή σας μπορεί να έχει διάρκεια ισχύος ενός (1) μήνα, έξι (6) μηνών και δώδεκα (12) μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Η πληρωμή της συνδρομής σας μπορεί να γίνει μόνο μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Ως χρήστης προπληρώνετε όλο το ποσό της περιόδου που έχετε επιλέξει.

Όταν ολοκληρώσετε με επιτυχία τη πληρωμή της συνδρομής σας, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα μήνυμα. Επίσης θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρίσει στον λογαριασμό σας, με όλες τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για να κλείσετε το ραντεβού για την προσωποποιημένη συμβουλευτική βιβλίου.

Συνήθως λαμβάνετε το email σας μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά μπορεί να καθυστερήσει για έως και τρεις ώρες. Πριν μας ενημερώσετε ότι δεν λάβατε το email από εμάς, παρακαλούμε να ελέγξτε οποιονδήποτε φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) για να βεβαιωθείτε ότι δεν κατέληξε κατά λάθος εκεί. Αναζητήστε στο email σας για τη διεύθυνση "[email protected]".

Θα ήταν επίσης χρήσιμο στο μέλλον να το προσθέσετε στη λίστα των επαφών σας, ώστε να μην χαθούν μελλοντικά αλληλογραφίες στους φακέλους spam. Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε λάβει κάτι, επικοινωνήστε στο τμήμα υποστήριξης στο [email protected] ή στο τηλέφωνο 210 3840524.

Για να χαρίσετε μια συνδρομή σε κάποιον τρίτο, θα πρέπει να μας καλέσετε τηλεφωνικά για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά, στο τηλέφωνο 210 3840524.

Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό των 12 / 14 / 16 ευρώ θα αφαιρεθεί από το καλάθι σας και θα χρεωθείτε μόνο το υπόλοιπο ποσό.

Το ποσό των 12 / 14/ 16 ευρώ πρέπει να καταναλωθεί ολόκληρο στην πρώτη αγορά του μήνα. Επομένως, σας προτείνουμε να αγοράσετε και κάποιο άλλο βιβλίο ώστε να συμπληρώσετε το συνολικό ποσό που προβλέπει η συνδρομή σας.

Όχι. Η έκπτωση του 10% ισχύει για όλες τις επόμενες αγορές από το kaktos.gr για το χρονικό διάστημα που είναι ενεργή η συνδρομή σας.

Ναι. Η έκπτωση του 10% ισχύει επιπλέον κάθε άλλης έκπτωσης, δηλαδή εφαρμόζεται στην τελική τιμή του βιβλίου.

Η έκπτωση του 10% εφαρμόζεται στην συνολική τελική αξία του καλαθιού σας (αφού αφαιρεθούν όλες οι υπόλοιπες εκπτώσεις που τυχόν ισχύουν) και πριν τον υπολογισμό του κόστους μεταφοράς.

Για τις ειδικές προσφορές του μήνα θα ενημερώνεστε με ειδικό newsletter που θα λαμβάνετε στη διεύθυνση email σας την πρώτη και την τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα (τα δύο email θα έχουν το ίδιο περιεχόμενο). Στο email θα αναφέρονται οι προσφορές κι ένας κωδικός κουπονιού που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την online αγορά σας για να εφαρμοστεί η ειδική έκπτωση.

Μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε κάθε μήνα όσες προσφορές θέλετε από τις προτεινόμενες. Με το πέρας του μήνα, οι προσφορές αυτές παύουν να ισχύουν, και μπαίνουν σε ισχύ οι νέες προσφορές.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας, με όλες τις σχετικές πληροφορίες καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για να κλείσετε το ραντεβού σας.

Για να κλείσετε το τηλεφωνικό ραντεβού σας θα πατήσετε στο link που θα βρείτε στο email. Στην εφαρμογή που θα σας ανοίξει, θα μπορείτε να διαλέξετε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε από τις διαθέσιμες επιλογές και να καταχωρίσετε την επιλογή σας.

Ναι, η συνδρομή σας ανανεώνεται αυτόματα. Η συνδρομή σας ανανεώνεται στο τέλος κάθε επιλεγμένης χρονικής περιόδου, εκτός εάν ακυρωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ναι, για να προχωρήσετε σε αγορά της συνδρομής σας είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού.

Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μπείτε στο www.kaktos.gr και πατήστε στην αριστερή μαύρη μπάρα το κουμπί «Λογαριασμός»

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό επιλέγετε πάνω το κουμπί «Εγγραφή» και συμπληρώνετε το όνομά σας , το επώνυμο, το email σας, τον κωδικό σας καθώς και εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας λαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, επιλέγετε το πλήκτρο «Σύνδεση» και συμπληρώνετε το email σας και τον κωδικό σας.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Facebook κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί με το σύμβολο του Facebook. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στη Google για να καταχωρήσετε έναν λογαριασμό. Απλά κάνετε κλικ στο κουμπί με το σύμβολο της Google.

Όχι, δεν είναι απαραίτητη η αγορά βιβλίου, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε μόνο τη συνδρομής σας.

Τα προνόμια σας πρέπει να χρησιμοποιούνται εντός του διαστήματος των 30 ημερολογιακών ημερών. Αν δεν χρησιμοποιήσετε τα προνόμιά σας εντός του διαστήματος των 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς της συνδρομής, θα αφαιρούνται και δεν θα είναι δυνατή η χρήση τους.

Εάν για παράδειγμα, έχετε το ετήσιο πακέτο, κάθε μήνα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προνόμιά σας εντός 30 ημερολογιακών ημέρων. Σε περίπτωση που περάσει αυτό το διάστημα χωρίς να γίνει χρήση αυτών των προνομίων, θα χάνονται αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα προνομία του επόμενου μήνα.

Ελπίζουμε να βρίσκετε πάντα αξία στο να είστε μέλος των εκδόσεών μας. Όμως καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε. Γι' αυτό διευκολύνουμε την ακύρωση της συνδρομής σας:

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας:
 • Μεταβείτε στη σελίδα "Ρυθμίσεις λογαριασμού"
 • Στην ενότητα "Λίστα Συνδρομών" επιλέγετε τη συνδρομή σας, την ανοίγετε και κάνετε κλικ στο κουμπί "Ακύρωση Συνδρομής" που βρίσκεται κάτω αριστερά. 
 • Θα γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας ακυρώθηκε με επιτυχία μόλις σας στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωριθεί στον λογαριασμό σας.

Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε ένα email με τίτλο «ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» στο [email protected] και να μας δώσετε τις εξής πληροφορίες: ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καλά Νέα! Ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να συνδέεστε και να απολαμβάνετε τα προνόμια του Κάκτου μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσής σας.

Δεν γίνονται επιστροφές ποσού για μέρος χρήσης, δηλαδή αν ακυρώσετε πριν την ολοκλήρωση της περιόδου που έχετε ήδη χρεωθεί. Όμως ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια του Κάκτου μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσής σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-3840524 ή στο [email protected]

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας για την επόμενη περίοδο.

Για να μπορέσετε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας θα πρέπει πρώτα να γίνει ακύρωση της υπάρχουσας συνδρομής και μετά θα πρέπει να γίνει η επιλογή του νέου πακέτου. Επειδή ο χρόνος που έχετε ήδη πληρώσει είναι δικός σας, η χρέωση του νέου πακέτου θα ξεκινά από τη ημερομηνία λήξης της παλιάς συνδρομής.

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις λογαριασμού. Στην ενότητα Λεπτομέρειες συνδρομής και πληρωμής στις Ρυθμίσεις λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο «Τερματισμός συνδρομής μου»…

Μετά θα πρέπει να επαναλάβετε την αγορά της νέας συνδρομής που επιθυμείτε από την αρχή. Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια η διευκρίνιση, η ομάδα των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ είναι στη διάθεσή σας στο 2103840524 καθημερινά 9:30-17:30

Η συνδρομή σας είναι μοναδική και προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

Όχι. Τα προνόμια της συνδρομής σας ισχύουν για αγορές μόνο από το e-shop μας από το www.kaktos.gr

Μπορείτε να ελέγξετε τη πορεία της συνδρομή σας από τον λογαριασμό μέλους στην ιστοσελίδα μας. Για σύνδεση ή εγγραφή πατήστε εδώ.

Η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα εκτός και εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας 24 ώρες πριν την ολοκλήρωση της επιλεγμένης περιόδου. Σε περίπτωση που λήγει η συνδρομή σας θα σας σταλεί ένα ενημερωτικό email λίγες ημέρες πριν τη λήξη στη διεύθυνση email του λογαριασμό σας, για ενημέρωση και δυνατότητας ανανέωσης.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα μικρότερης ή μεγαλύτερης διάρκειας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Χρειάζεστε και άλλες διευκρινίσεις;

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη των εκδόσεων Κάκτος για να μας πείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο 210-3840524 είτε στέλνοντας ένα email στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης (Terms) μας καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy).