truck  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ!

 Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >200€

espaEΤΠΑ

Πώς να γίνετε καλύτεροι γονείς

Κανονική Τιμή 88,74 € Ειδική Τιμή 53,25 € (-40%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!

Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!
Αυτή η σειρά βιβλίων θα σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι γονείς με το απλούστερο και πιο κατανοητό τρόπο! Το να είναι κάνεις καλός γονιός δεν είναι εύκολή υπόθεση

Κανείς δεν γεννιέται γονιός και πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει γεννηθεί κάλος γονιός

Η σειρά «Πώς να γίνετε καλύτεροι γονείς» έρχεται να καθησυχάσει και να οδηγήσει υποδειγματικά όσους έχουν αναλάβει ή είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του γονέα.

Σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, οι δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς είναι πλέον αναρίθμητες.

Η σειρά «Πώς να γίνετε καλύτεροι γονείς» που αποτελείται από βιβλία καταξιωμένων συγγραφέων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, θα σας βοηθήσουν να αναθρέψετε παιδιά υπεύθυνα, συνεργάσιμα και αυτόνομα∙ παιδιά χαρούμενα, με κοινωνικό ενδιαφέρον και σεβασμό, ικανά να συνάπτουν αρμονικές σχέσεις και έτοιμα να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής τους. Θα σας βοηθήσει να δώσετε απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης

 • να διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της καθημερινότητας χωρίς εντάσεις
 • να δράτε προληπτικά και όχι διορθωτικά
 • να διευκολύνετε τα παιδιά σας να λύνουν τα προβλήματά τους
 • να διεκδικείτε τις ανάγκες σας όταν αυτές παρεμποδίζονται από τη συμπεριφορά των παιδιών
 • να χτίσετε μία ζεστή και ουσιαστική σχέση με τα παιδιά σας
 • να επιλύετε τις συγκρούσεις σας με τρόπο που ενδυναμώνει τη σχέση σας
 • να εμπνέετε τα παιδιά σας να υιοθετούν τις αξίες σας.

Η σειρά «Πώς να γίνετε καλύτεροι γονείς» αποτελείται από τα εξής 6 βιβλία

 1. Μιλώντας για το σεξ σήμερα - Noon Saleema, Χίκλινγκ Μεγκ
 2. Αγόρια, κορίτσια και η επιστήμη του σώματος -Το πρώτο βιβλίο για το σώμα και τη δημιουργία της ζωής - Χίκλινγκ Μεγκ
 3. Τα μυστικά του αποτελεσματικού γονέα - Μια πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης γονέων για την ανατροφή υπεύθυνων παιδιών- Gordon Thomas
 4. Η δύναμη και ο πλούτος του εφηβικού εγκεφάλου - Siegel Daniel J.
 5. Μητρική φροντίδα - Σάφερ Ρούντολφ
 6. Τα χρώματα της εφηβείας - Σούρας Δημήτριος
Χαρακτηριστικά
 • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Χίκλινγκ Μεγκ
Η δρ Μεγκ Χίκλινγκ είναι κορυφαία εκπαιδεύτρια στο πεδίο της σεξουαλικής αγωγής και πιστεύει πως, όταν τα μικρά παιδιά αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις γύρω από τα φαινόμενα της ζωής, είναι σημαντικό οι πρώτες απαντήσεις που θα παίρνουν να είναι οι σωστές και να αναλύονται με τρόπο κατανοητό για εκείνα. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας της, που έχει καλύψει τρεις δεκαετίες εκπαίδευσης σε χιλιάδες αίθουσες διδασκαλίας, από τον Καναδά έως την Ιαπωνία, η Μεγκ έχει τελειοποιήσει τις εξηγήσεις που δίνει για την επιστήμη του σώματος. Σε αυτό το υπέροχο εικονογραφημένο βιβλίο, ενώνει τις δυνάμεις της με τον βραβευμένο καλλιτέχνη Κιμ Λα Φέιβ και μαζί αναπαράγουν μία από τις φημισμένες συζητήσεις της γύρω από την επιστήμη του σώματος, σε μια συνηθισμένη τάξη πρώτης δημοτικού, με τη μορφή μιας διασκεδαστικής ιστορίας. Μέσα από αυτήν εξηγεί στα παιδιά ό,τι πρέπει να γνωρίζουν γύρω από τη σεξουαλική ζωή. Όσο για τις πλάκες με τα εσώρουχα, απαγορεύονται!
Siegel Daniel J.
Ο Ντάνιελ Τζ. Σίγκελ, MD, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA), με ειδικότητα στην Παιδιατρική, την Ψυχιατρική παιδιού και εφήβου, καθώς και στην Ψυχιατρική ενηλίκων. Σήμερα διατελεί κλινικός καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους, ενηλίκους, ζευγάρια και οικογένειες.
Noon Saleema
Με μεταπτυχιακό στη Σεξουαλική αγωγή, η Σαλίμα Νουν διδάσκει, εδώ και 20 χρόνια περίπου, όχι μόνο στο πεδίο της σεξουαλικής υγείας, αλλά και σε θέματα διεκδικητικότητας, ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου, υγιών σχέσεων, εικόνας σώματος και αυτοεκτίμησης. Είναι δημιουργός των δημοφιλών εργαστηρίων ενδυνάμωσης iGirl και iGuy, για παιδιά 9-12 ετών, και εμφανίζεται συστηματικά στα ΜΜΕ, ως προσκεκλημένη ειδικός.
Gordon Thomas
Ο δρ Thomas Gordon (1918-2002) ήταν ένας παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος που αφιέρωσε τη ζωή του στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις σχέσεις τους στο σπίτι, στη δουλειά και στο σχολείο. Ως αναγνώριση της προσφοράς του, προτάθηκε για το Νόμπελ Ειρήνης το 1997, το 1998 και το 1999. Τιμήθηκε το 1999 με το Χρυσό Μετάλλιο της Ένωσης Αμερικανών Ψυχολόγων, και το 2000 με το βραβείο Επίτευγμα Ζωής από την Ένωση Ψυχολόγων της Καλιφόρνιας. Υπήρξε σύμβουλος στο Συνέδριο του Λευκού Οίκου για τα Παιδιά και τους Νέους, καθώς και στο πρόγραμμα White House Fellows.
Έχει γράψει οκτώ βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των Teacher Effectiveness Training (Τα μυστικά του αποτελεσματικού δασκάλου) και Leader Effectiveness Training (Τα μυστικά της αποτελεσματικής ηγεσίας).
Το μοντέλο του για την οικοδόμηση αποτελεσματικών σχέσεων —γνωστό ως μοντέλο Gordon— έχει κάνει γνωστές στο ευρύ κοινό δεξιότητες όπως την «Ενεργητική Ακρόαση», το «Εγώ-Μήνυμα» και τη «Μέθοδο Μη Ήττας» για την επίλυση συγκρούσεων. Ήταν ο ιδρυτής της Gordon Training International, ενός οργανισμού παγκόσμιας εμβέλειας ο οποίος συνεχίζει να οργανώνει εργαστήρια εκπαίδευσης στις παραπάνω δεξιότητες για γονείς, εκπαιδευτικούς και ηγετικά στελέχη, έχοντας εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε περισσότερες από τριάντα χώρες ανά τον κόσμο.