Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!

espaEΤΠΑ

Blog

Η ομάδα των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ γνωρίζει καλά τα βιβλία και μοιράζεται μαζί σας αγαπημένες προτάσεις για νέες αναγνωστικές περιπέτειες.

Featured Blog Posts

 1. Πλάτων ο μεγάλος φιλόσοφος της αρχαιότητας

  Πλάτων: Ο βίος και το έργο του σπουδαίου φιλοσόφου της αρχαιότητας

  Ο βίος και το έργο του Πλάτωνα. Η Ακαδημία του Πλάτωνα. Πλατωνικός και σωκρατικός διάλογος. Η αλληγορία του σπηλαίου. Οι σχολές του Πλατωνισμού (πλατωνισμός, μέσος πλατωνισμός, νεοπλατωνισμός)..

  Περισσότερα
 2. Βιβλία σε Braille από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

  Πώς η Braille «έχει τις ρίζες της» σε έναν αρχαίο σοφό και γιατί είναι αναντικατάστατη

  Προάγοντας πάντα τη γνώση και την ομορφιά του γραπτού λόγου, οι Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ θα εκδίδουν κάθε χρόνο επιλεγμένους τίτλους σε Braille, ως δωρεά σε βιβλιοθήκες για άτομα με απώλεια όρασης, ξεκινώντας με το αφήγημα του Βαγγέλη Παπαδήμα «Οι Ειδοί του Μαρτίου».

  Περισσότερα
 3. Οι Ειδοί του Μαρτίου - Δι-ήγημα

  Οι Ειδοί του Μαρτίου - Δι-ήγημα

  Είναι κάτι στιγμές-ορόσημα στη ζωή σου που όλα μπορούν να αλλάξουν ή όλα μπορεί να τελειώσουν. Οι Ειδοί του Μαρτίου - Δι-ήγημα, το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Παπαδήμα, διασταυρώνει δύο ήρωες σε μια στιγμή ανατροπής...

  Περισσότερα
 4. Blog Placeholder Image

  Μαθητευόμενος Στωικός: Η σημασία του να είναι κανείς στωικός

  Η στωική φιλοσοφία προτείνει μια επίκαιρη προσέγγιση της ζωής, με στόχο να βλέπουμε τον κόσμο πιο αντικειμενικά, με μεγαλύτερη ηρεμία και με διάθεση διαρκούς αυτοβελτίωσης. Μπορούμε όλοι να γίνουμε μαθητευόμενοι στωικοί...

  Περισσότερα
 5. Οι Έλληνες βιβλία Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

  Πέντε βιβλία κατάλληλα για "αρχάριους", από Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς

  5 κλασικά έργα από αρχαίους Έλληνες συγγραφείς που μπορούν να διαβάσουν όλοι. Ανακαλύψτε τις πρωτότυπες πηγές από φράσεις, εικόνες, ιστορίες του αρχαίου ελληνικού κόσμου που ήδη γνωρίζετε.

  Περισσότερα
Σελίδα