truck  Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ!

 Άτοκες δόσεις με πιστωτική για αγορές >200€

espaEΤΠΑ

Αλεξανδρής Θάνος

Γεννήθηκε στη Νέα Αρτάκη και παιδί τον διακατείχε ο διακαής πόθος να αναζητήσει την σωτηρία του ως ιεραπόστολος ή και ως αρχιμανδρίτης. Η Νομική έγινε το άλλοθι για να ξεφύγει, αλλά τον έκλεψαν από τη δικηγορία τα καλλιτεχνικά του όνειρα. Ακολουθούν Θέατρο Τέχνης, Γιώργος Μαρίνος, Αισχύλος, πρωταγωνιστικός ρόλος στους «Νεκρικούς Διαλόγους» του Λουκιανού στον Λυκαβηττό, όμως μια θεϊκή συγκυρία τον οδήγησε για δέκα περίπου χρόνια στον μαγικό κόσμο των σκυλάδικων, αλλάζοντας ουσιαστικά όλη του τη ζωή.

Ακολούθησε μακρόχρονη συνεργασία με την παιδική του φίλη Μαλβίνα Κάραλη και εκπομπές στην τηλεόραση (TrashTV, Καρακορτάδα), στο ραδιόφωνο και σε περιοδικά (Penthouse, Athens Voice).

Από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία "Του Οσίου Αλμοδόβαρ ανήμερα" και "Αυτή η νύχτα μένει".

«Αν ξαναγεννιόμουνα, θα ήθελα να αρχίσω από τη νύχτα. Να ξαναζήσω πάλι αυτό το ξέφρενο πανηγύρι της χαράς και των αισθήσεων. Γλέντησα, αποθεώθηκα, τρελάθηκα στην κυριολεξία και πέρασα μαγικά, ακυρώνοντας στην ουσία την ατάκα του Χορν στην «Οδό Ονείρων»: ‘Κανείς δεν ζει αληθινά αυτό που θα ’θελε να ζήσει’».
Φίλτρα
Επιλογες Αγορων
Τιμή
-
Φίλτρα
Τώρα Αγορές κατά
  1. Συγγραφείς
    Κάραλη Μαλβίνα
  2. Συγγραφείς
    Αρχαίοι Έλληνες
  3. Συγγραφείς
    Επίκουρος
Επιλογες Αγορων
Κατηγορία
Συγγραφείς
  1. Αλεξανδρής Θάνος
  2. Αρχαίοι Έλληνες
  3. Επίκουρος
  4. Κάραλη Μαλβίνα
Τιμή
-

1 Αποτέλεσμα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

1 Αποτέλεσμα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση