Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!

espaEΤΠΑ

Του οσίου Αλμοδοβάρ ανήμερα & Έρωτας και άλλες πολεμικές τέχνες

Κωδικός προϊόντος:
004562
Κανονική Τιμή 38,16 € Ειδική Τιμή 22,90 € (-40%)
percentage background
free delivery ico
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 20 ευρώ για όλη την Ελλάδα!

Μαλβίνα Κάραλη και Θάνος Αλεξανδρής: Δυο μεγάλοι φίλοι, δυο βιβλία με πηγαία ζωντάνια και απαράμιλλο στυλ.

Έρωτας και άλλες πολεμικές τέχνες – Μαλβίνα Κάραλη: «Βεβαίως και αντιφάσκω από σελίδα σε σελίδα. Γιατί αυτό μου επιβάλει ο μεταβαλλόμενος εαυτός μου. Και επίσης γιατί όλες οι θέσεις ζωής που υποστηρίζω με πάθος θα μου δημιουργούσαν μεγάλο ζόρι αν με εμπεριείχαν. Έτσι με τον καιρό κατάλαβα, γράφοντας αυτά τα κείμενα, πως η ειλικρίνεια της στιγμής δεν συνιστά αλήθεια.»

Του οσίου Αλμοδοβάρ ανήμερα – Θάνος Αλεξανδρής: Πορτρέτα ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών, της τηλεόρασης και του περιθωρίου συνυπάρχουν σε αυτές τις σελίδες, οι οποίοι μας διηγούνται τις εξαίσιες αλλά και ανατρεπτικές τους ιστορίες μιας Ελλάδας που αλλάζει. Ένα σύμπαν σχεδόν αλμοδοβαρικό, ένα παλίμψηστο της καψούρας, των άνομων πράξεων, του γλεντιού, του πάθους και της νύχτας – ένας δηλαδή ύμνος στη ζωή.

Χαρακτηριστικά
  • ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

    Χαρτόδετο

  • ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

    Ναι

Περισσότερα Λιγότερα
Αλεξανδρής Θάνος
Γεννήθηκε στη Νέα Αρτάκη και παιδί τον διακατείχε ο διακαής πόθος να αναζητήσει την σωτηρία του ως ιεραπόστολος ή και ως αρχιμανδρίτης. Η Νομική έγινε το άλλοθι για να ξεφύγει, αλλά τον έκλεψαν από τη δικηγορία τα καλλιτεχνικά του όνειρα. Ακολουθούν Θέατρο Τέχνης, Γιώργος Μαρίνος, Αισχύλος, πρωταγωνιστικός ρόλος στους «Νεκρικούς Διαλόγους» του Λουκιανού στον Λυκαβηττό, όμως μια θεϊκή συγκυρία τον οδήγησε για δέκα περίπου χρόνια στον μαγικό κόσμο των σκυλάδικων, αλλάζοντας ουσιαστικά όλη του τη ζωή.

Ακολούθησε μακρόχρονη συνεργασία με την παιδική του φίλη Μαλβίνα Κάραλη και εκπομπές στην τηλεόραση (TrashTV, Καρακορτάδα), στο ραδιόφωνο και σε περιοδικά (Penthouse, Athens Voice).

Από τις Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ κυκλοφορούν τα βιβλία "Του Οσίου Αλμοδόβαρ ανήμερα" και "Αυτή η νύχτα μένει".

«Αν ξαναγεννιόμουνα, θα ήθελα να αρχίσω από τη νύχτα. Να ξαναζήσω πάλι αυτό το ξέφρενο πανηγύρι της χαράς και των αισθήσεων. Γλέντησα, αποθεώθηκα, τρελάθηκα στην κυριολεξία και πέρασα μαγικά, ακυρώνοντας στην ουσία την ατάκα του Χορν στην «Οδό Ονείρων»: ‘Κανείς δεν ζει αληθινά αυτό που θα ’θελε να ζήσει’».