Μαρία Γιαννιού

Η Μαρία Γιαννιού ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές της στη Σορβόννη με εξειδίκευση τις Διεθνείς Σχέσεις. Έπειτα από μακροχρόνια επαγγελματική πορεία στον ακαδημαϊκό χώρο, επικεντρώθηκε σε αυτό που αγαπάει περισσότερο, την ηγεσία και τη διά βίου προσωπική εξέλιξη.

Ως Empowerment & Leadership Coach και εκπαιδεύτρια ενηλίκων, υποστηρίζει τους ανθρώπους να γίνουν πραγματικοί ηγέτες του εαυτού τους. Έχει ιδρύσει το Lead From Within, ένα ολιστικό κέντρο προσωπικής και επαγγελματικής ενδυνάμωσης, που προσφέρει υπηρεσίες coaching, βιωματικά σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και εταιρικές εκπαιδεύσεις.

Ταυτόχρονα, έχει συνιδρύσει τη Women Act, μια οργάνωση αρωγό στην προσπάθεια των γυναικών να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας και να συμμετέχουν ενεργά στη δημόσια σφαίρα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Προσεγγίζει τη δουλειά της εστιάζοντας στην αυτογνωσία, την ανθεκτικότητα και τον σεβασμό της διαφορετικότητας. Μιλάει έξι γλώσσες και ζει στην Αθήνα με τον σύντροφό της και τα δύο παιδιά τους.

espa_banner