Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

ΚΙΤΣΟΣ Χρήστος Παρ.

Εικόνα της ΚΙΤΣΟΣ Χρήστος Παρ.

Ο Χρήστος Παρ. Κίτσος γεννήθηκε στην Ν. Ιωνία Αττικής. Τέλειωσε το Βαρβάκειο, σπούδασε Μαθηματικά στο Ε.Κ.Π.Α., απέκτησε το Μ.Α. από το Πανεπιστήμιο του NewBrunswick, Canada και το PhDστην Στατιστική από το UniversityofGlasgow, Scotland, UK.

Έχει εργαστεί σε θέματα Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Στατιστικής τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Συνεργάσθηκε ως επισκέπτης καθηγητής με πολλά πανεπιστήμια της Ε.Ε. μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, και διετέλεσε εθνικός αντιπρόσωπος σε θέματα Παιδείας στην Eurostat και τον OECD.

Έχει δημοσιεύσει (τέλος 2018) 51 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά, 89 σε συλλογικούς τόμους και έχει πλέον των 100 παρουσιάσεων σε συνέδρια. Δίδαξε σε πολλά πανεπιστήμια της χώρας με διάφορες συμβάσεις. Εξέδωσε 8 βιβλία επιστημονικού ενδιαφέροντος για τη Στατιστική στα Ελληνικά, είναι συνεκδότης 11 διεθνών τόμων σχετικών με τη Στατιστική, 12 τόμων πρακτικών συνεδρίων στα Ελληνικά και έχει συγγράψει 3 διεθνείς μονογραφίες. Εκλέχθηκε μέλος Δ.Σ.στο International Association of Statistical Computing, Chairman στο Committee of Risk Analysis International Statistical Institute κ.ά.

 

Η αναζήτηση στο Google γίνεται στο Christos P. Kitsos

καθώς και στη διεύθυνση www.cpkitsos.gr

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση Ανά σελίδα

Τα ονόματα των Ελλήνων

ΚΙΤΣΟΣ Χρήστος Παρ.
15,90 € 14,31 €